Ny daglig leder

Erling Aas-Eng tar fra 1. juli over den daglige ledelsen for Næringsforum i Fjellregionen.

De siste årene har Aas-Eng jobbet tett på landbruket gjennom ulike verv i Norsk Bondelag på fylkes- og nasjonalt nivå, men fra juli blir han igjen en aktiv bidragsyter til regionens næringsliv. Med mange års erfaring fra både privat- og kommunal sektor, har han med seg et verdifullt perspektiv og bred kompetanse.


Aas-Eng er utdannet innen landbruksøkonomi fra tidl. Norges Landbrukshøgskole. Av arbeidserfaring kan han vise til flere år som økonomisk rådgiver og regnskapsfører. Han har en periode som ordfører i Tolga Kommune bak seg, og flere år som seniorrådgiver innen både privat næringsliv og offentlig forvaltning. I tillegg til politiske verv har Aas-Eng bred erfaring fra styrearbeid i selskaper innenfor finans, næringsutvikling, landbrukssamvirke, energi, lokalmat, reiseliv med mer.


«Jeg er opptatt av å få næringsliv og politikk til å løfte i lag i en region som har så mye bra å by på, uttaler Aas-Eng i forbindelse med overtakelse av rollen. Det å jobbe på tvers av kommune- og fylkesgrenser har alltid vært et sentralt fokus for meg gjennom mange av de ulike rollene jeg har hatt gjennom flere år».


Styreleder i Næringsforum i Fjellregionen, Ottar Tollan er fornøyd med å få Aas-Eng med på laget. «Erling har en politisk teft og strategisk tankegang som vil komme næringslivet til gode. Hans nettverk og kjennskap til regionen kombinert med styrets bidrag, vil bidra positivt i jobben med å være næringspolitisk talerør for medlemsbedriftene.»